Plugg, plugg, plugg

2011-09-06 / 18:40:42
Nu sitter jag här med en hög böcker i knät o försöker få lite läxor gjorda... Hmm... Det går väl lite si sådär med det, men ena labbraporten är i alla fall nästan klar!

Har spenderat denna tisdagen i Flyinge, liksom resten av tisdagarna denna terminen! :D Teori på morgonen, som handlade om den lodräta sitsen o sitsens inverkan på hästen när man rider. Ganska basic, men nog bra att få sådant påmint o påpekat.
Ridningen gick bättre än förra veckan tyckte jag, men oj oj oj vad jag nog är invand vid dessa små ponnysteg som Tara har. För oj vad jobbigt o ovant det kan kännas att sitta på en betydligt större häst, o oj vad jag nog kommer ha träningsverk imorgon... ;)
Aja, det kan man överleva, i alla fall med tanke på vem vi satt bredvid i restaurangen sen! Ingen mindre än Maria Gretzer! Haha, men sen lyckades Jessica spilla varm choklad på Hanna, efter att Hanna hade spillt kaffe på sig själv, o det hela slutade med att Hannas kaffe var mestadels på golvet o delvis i mitt knä, på mina skor o på min väska... Ojdå, som det kan gå! ;)
Eftermiddagens lektion, Hippologi 3, gick ut på att gå igenom terminens stora projektarbete, som jag berättar mer om någon annan gång, när jag vet mer vad jag ska skriva om.
Nästa vecka händer det fler spännande saker ute på Flyinge kungsgård, men vad berättar jag då!
Ha're gott! :)





Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0