Clinic med Kyra Kyrklund

2011-09-15 / 20:52:45
förlåt för den usla uppdateringen från min sida denna veckan!
Nu tänkte jag i alla fall sammanfatta hela veckan i ett inlägg, undra hur det går... ;)
Tisdag i FLyinge var som vanligtn ågot jag såg fram emot redan under helgen, men extra mycket denna veckan... För vi skulle nämligen kolla på clinic med Kyra Kyrklund dressyr) o sen med Janne Jönsson (hoppning). Det var väldigt kul o lärorikt o se dom. Kyra tog upp många bra saker, saker att tänka på, att titta efter o sätt att rätta till fel hos ryttaren. Helt enkelt mycket att tänka på när man rider nu! :)
Innan vi kollade på dem, han vi med att rida ut en liten runda med hela vår halva av klassen. Det var dags för hästbyte o denna veckan fick jag Elerctra, en häst som jag tror är väldigt rolig att rida o få jobba lite mer med. :)
Var his Tara igår, väldigt skönt att hon fick flyttat upp från betet! Hon går fortfarande ute, men jag behöver inte gå så långt o hämta henne i alla fall
När jag kom fick jag börja med att hjälpa till att leta efter en av kattungarna som rymt, hittade henne, men hon ville ju inte fångas...! Aja, hon kom tillbaka en stund senare o ville in till sina syskon.
Tara var väldigt bråkig först o ville inte iväg från stallet, o väl en bit bort när vi skulle vända tillbaka, ja då ville hon inte gå dit heller! *SUCK!* aja, när vi höll oss på ridbanan var hon jäffeduktig o samlade sig lite bättre än vanligt i alla fall. Skrittade av ute, o då var hon mycket snällare än när vi skrittade fram. :)
Har inga bilder på denna datorn... :/ så det blir en söt bild i repris istället!

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Så fin ponny! :)

2011-09-17 @ 14:34:37
URL: http://livetblandhastar.blogspot.com/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0