Tidig morgon...?

2011-09-20 / 18:59:08
Tidig morgon? yes yes!
Idag började jag alltså redan klockan 7(!) i Flyinge, eftersom vi hade morgonstalltjänsten. Därför åkte jag ut till internatet i Flyinge redan igårkväll, så slapp jag gå upp halv 5-5, för o ta bussen (om det ens går någon så tidigt...) Vi mockade, sopade, krattade, och sen var restan av dagen som tidigare, med samma schema o så. Vi hade teori (allemansrätt, trafikregler med häst, o lite genomgång/repitition om sitsen, men denna gången mest lätt sits, tre-punktsstits). Hästarna delades ut o vem som skulle vara i första o andra gruppen idag bestämdes. Eftersom jag hamnade i andra grupen så han vi kolla på dom som körde i ridhuset en liten stund innan vi skulle bära in bommar till oss o dom andra ryttarna. Vi red alltså mycket över bommar o övade lätt sits väldigt mycket idag.
Lunch, o sen Hippologi 3 på eftermiddagen. :)
-
Lite reklam för ad som händer i Flyinge i helgen, kanske?
I så fall så kan jag berätta att det är Lag-SM i dressyr hela helgen. Jag var väldigt nära på att skriva upp mig som funktionär, men kom på att jag åker ju till Frankrike över helgen! :D
Aja, det kommer ju fler tävlingar ;)
-
Det är i alla fall bara att komma om man är sugen på att kolla på riktigt bra dressyr, där kanske även delar av svenska dressyr-landslaget är med. Det är fler lag än någonsinn tidigare änmälda, så det blir nog väldigt kul!
Minna Telde och Don Charly
-

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0