Summerfeelings!

2011-09-19 / 18:51:24
I fredags var Malin här och självklart gick vi till Blondie :) Malin gillar ju att fota så det var ett perfekt tillfälle för mig att bli fotad med Blondie! ♥ Och eftersom det inte regnade fixade jag mig ordentligt: plattade håret, sminkade mig och tog på mig klänning och ballerinaskor. Det var väldigt fint ljus och på vissa foton ser det ut som om det vore sommar :) Vi fixade Blondie i säkert tre kvart och hon var riktigt ren när vi tog ut henne, vi oljade även hennes hovar och tvättade hennes benskydd!
Vi stod och funderade på vilket träns hon skulle ha, det stod mellan det svarta med vit kant:
Och det svarta med glitterpannbandet:
Vi valde det glittriga och sedan satt jag upp barbacka, i början med hjälm men efter ett tag tog jag av den och även skorna! Och nej jag rider aldrig utan hjälm annars men det här var ett speciellt tillfälle då jag tyckte det var finare utan hjälm!

Jag är väldigt stolt eftersom jag klarade att galoppera två varv barbacka! :D hade hjälm då jag galopperade :) Det blev en väldigt lyckad fotoeftermiddag!
Malin fick rida efter mig och jag tog lite foton på henne också som jag ska ladda upp när jag får tid! Blondie gick väldigt fint när Malin red och Malin kunde tom byta galopp på henn vilket kan vara lite svårt :P



Vi tog massor av foton och jag tänker lägga upp de flesta om det finns intresse? :)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Bilderna ser väldigt fina ut! Du är så himla söt Sara :) Vill gärna se fler bilder. Kramar

2011-09-19 @ 23:28:43
Postat av: Linnéa

BILDER! BILDER! BILDER! :D

2011-09-27 @ 16:01:42
URL: http://pyrets-blogg.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0