Höstväder o sommarhelg! :D

2011-09-22 / 17:28:21
Höstväder på riktigt nu då, träder gulnar, vinden blåser o det luktar höst o fuktiga löv när man cyklar till stallet. När man se när på väg hem tänds gatlktorna, regnet duggar lite o man vet verkligen att hösten har börjat smyga sig på! Då flyr jag en helg till fina Frankrike, i o för sig mest för att träffa släktingar, men jag får njuta av ett par dagar till som motsvarar den svenska sommaren, men som de kallar för höst. Medans vi galna svenskar badar i havet o sitter ute länge på serveringarna längs strandprommenaden längs stranden mellan Nice o Antibes, då börjar fransmännen dra sig in inomhus, eller i alla fall upp från stranden o in på restaurangerna.
Aja, igår var jag i alla fall hos Tara, i höstvädret. Jag hade planerat att rida barbacka om det inte blev hoppning, o så blev det, barbacka alltså. Övade mycket på galoppbommar på stora volten, travkavaletti o sen, när jag var nöjd o tyckte att det fick räcke, fick Tara galoppera upp i allén o sendan skrittade jag av en liten runda runt den andra gården. :) Duktig Tara! <3
(gammal bild!)
Nä, nu måste jag gå o packa, leta fram solglasögon, bikini o sommarklänning, så jag passar på att använda det en sisata helg detta året! :)
Att jag är iväg innebär ju också att det blir svårt med uppdatering från min sida ;)
Ha det bäst sålänge :)

Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0